LOADING

Type to search

Tags: , , ,

Arrow stomp + DDR meeting

Share

 

Dance Dance revolution

Dit weekend was helemaal in thema van Dance Dance revolution.
De zaterdag nam Arrow Stomp 2015 plaats, een ddr wedstrijd voor hoog niveau spelers. Redelijk vroeg kwamen we aan, er waren al wat mensen aan het spelen/opwarmen voor de wedstrijd. De gezellige sfeer was al goed te voelen. Gedurende de dag werd het steeds drukker. Op de locatie waar het evenement plaats nam (Funland in Scheveningen) waren twee dance machines: Pump it Up Pro & DDR Supernova. De gehele dag waren deze in vol gebruik.

Wedstrijd

Toen de wedstrijd begon moest iedereen zich kwalificeren op één specifiek nummer (Voor bekenden: Rainbow Rainbow), de 8 beste spelers gingen door naar de eerste ronde. Helaas kwam wijzelf hier niet door vanwege nog meer ervaren spelers. De wedstrijd zelf werd gehouden op de DDR-Supernova, gelukkig was de Pump it Up machine nog vrij en hebben we nog genoeg kunnen spelen.
De wedstrijd verliep heel spannend, zeer ingespannen spelers die zo zeer hoge scores behaalde. Er kon natuurlijk maar één winnaar zijn, deze prijs is uitgegaan naar Exposed. Nogmaals gefeliciteerd van de mensen van DeSchuurr!

Tweede dag

De tweede dag was er een meeting voor alle dance game liefhebbers. Dit nam plaats in de TonTon club in amsterdam, een nieuwe arcade. Het was zeer gezellig daar te spelen en met andere mensen te kletsen. Ik het er nog goed kunnen oefenen op een aantal nummers. Later op de dag werd er ook nog een kleine competitie gehouden voor de sport.
Maar dat wat niet het enige, er waren natuurlijk ook andere games in de arcade zoals catch the light en bishu bashi.
Voor mensen die in de buurt wonen is het zeker aan aanrader!

Overal heb ik zeer genoten van het hele weekend, bij deze mijn score:


ben chibi 7Beoordeling:
Drukte:  6
Uitstraling:  7.5
Sfeer:  8
Organisatie:  6.5
Score: 7

 

Zijn rhythm-games jou ding, kom dan langs op DDR-EXP.
DDR-EXP V3

Tags::
Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *