LOADING

Type to search

DDR-EXP

Share

DeSchuurr event

Dit was de eerste keer dat DeSchuurr zelf een evenement organiseerde. DDR-EXP was een event voor mensen met intresse in rhythm-games met als basis de game Dance Dance Revelution. Verder waren er ook andere activiteiten zoals 2-player SNES setup en wat losse laptops voor andere games. Het event werd gehouden bij Amigo, Alphen a/d Rijn.

Als de muziek speelt verschijnen er pijlen onderin beeld. Deze pijlen bewegen naar boven om uiteindelijk boven in het scherm een lijn van vaste pijlen te raken. Op het moment dat de bewegende pijlen de vaste pijlen overlappen dient de speler met de voet op een paneel te stappen waarop de corresponderende pijl staat afgebeeld. Meer info over DDR:

Wedstrijd

Op het event was er een DDR-wedstrijd waar mensen zich voor konden inschrijven. Dit was voor iedereen, ook als het de eerste keer was dat je op een ddr-plaat stond. De wedstrijd bestond uit 7 rondes waarbij elke keer 2 mensen afvielen tot de kwart finale. De nummer liepen op qua moeilijkheidsgraad. Hieronder de wedstrijd lijst:

wedstreid blad end

 

Het event is goed verlopen en een succes te noemen. Behalve een paar technische probleempje is alles verlopen zoals gepland. Vanwege het grote enthousiasme van alle mensen en vooral de gezellige sfeer die de hele dag aanwezig was hebben wij besloten dit vaker te gaan organiseren (circa elke 2 maanden). We hebben veel steun en feedback gehad van de mensen die op het event waren. En we hopen dat jullie er de volgende keer weer bij kunnen zijn om het een nog groter spektakel te maken.

Wil je op de hoogte blijven van de events die wij organiseren volg dan de facebook of registreer je op onze website!
DeSchuurr Facebook
Registreer je op de website

Tags::
Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *