LOADING

Type to search

Heropening The Games Guild

Share

Verborgen in Alphen aan den Rijn is de Games Guild. Een speciale plek met 2 zijdes; aan de ene kant de verzamelplek voor fantasy gaming zoals Magic, DnD en Warhammer. Aan de andere kant een unieke Rythm Arcade voor liefhebbers van Retro games, Dance Dance Revolution en andere Rythm games. Dit alles onder begeleiding van eigenaar Tsjoewa en het team van DDR-EXP.

Voor 9 jaar was deze combinatie verborgen op de oude locatie in het centrum, maar vanaf 29 juni 2024 opent de Games Guild zijn deuren op de nieuwe locatie aan de Van Nesstraat 1A.
In wat ooit een cafe was zet de Games Guild voort wat het voorheen ook was, maar dan in een sfeervolle omgeving. Iedereen is hier welkom in een buurthuisachtige setting zijn hobby games te komen spelen; ze bieden veel ruimte om een pot Magic te spelen, een Warhammer battle uit te vechten, een Dungeons and Dragon sessie te hosten of een bordspel te spelen. Heb je een andere hobby die je graag wil opzetten, ook hiervoor biedt de Games Guild ruimte en ondersteuning.

Ben je meer van de Rythm en acade games? Ook hier kan je bij de Games Guild terecht. Op de nieuwe locatie is er een speciale ruimte voor de DDR en de Rythm arcadegames. Met meer games en machines dan op de oude locatie is er nog meer om te ontdekken en te genieten.

De Games Guild is daarmee een spelcafé waar gamers en hobbyisten samen kunnen komen en met elkaar verbinden. Dus ben je benieuwd wat het precies inhoud? Wil je een nieuwe hobby starten? Of zoek je spelers en vrienden voor je bestaande hobby? Kom langs, speel en connect met de Games Guild.

De Games Guild is dagelijks open vanaf 12:00.

Tags::

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *