LOADING

Type to search

Nishicon

Share

14-15 november vond Nishicon weer plaats. De conventie werd zoals de jaren daarvoor weer gehouden in partycentrum Dekker. De zaterdag was lekker druk, we stonden in de rij voor een kwartiertje dus dat viel wel mee. Toen we binnen waren en de jassen hadden opgeborgen zijn we meteen alles af gegaan. Met het podium en een paar evenement rooms was het toch vooral de dealerroom waar de meeste aandacht heen ging voor ons gevoel. De horeca was zeer goed geregeld, alleen aan de dure kant.

De zondag was wel erg rustig, er was geen rij en ook toen we binnen waren was er vooral activiteit in en rond de dealerroom. Maar een nadeel vond ik het niet na de drukte van de dag ervoor. Veel mensen konden meer hun tijd nemen omdat ze niet bang hoefden te zijn dat ze ergens niet meer bij pasten of niet alles konden zien.

Het concept van SAGA was ook zeker de moeite waard. Lekkere vlotte en stevige muziek, en er was leuke interactie met het publiek. De show was leuk aangekleed met lichten met lasers. Een volgende keer zijn we zeker weer aanwezig.

 


ben chibi 7Beoordeling
Drukte:  7
Uitstraling:  6
Sfeer:  8
Organisatie:  7
Horeca:  6
Score: 7

Tags::
Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *