LOADING

Type to search

Share

Afgelopen weekend vond de 4e editie van Rhythm Fever plaats, een community-evenement voor ritmespellen dat werd gehouden in Pixelarcade, Den Bosch. Rhythm Fever is inmiddels een geliefde traditie onder ritmespel-enthousiastelingen geworden, waar we de hele dag samenkomen voor gezelligheid, competities en de games. In samenwerking met DDR-EXP en het Nationaal Videogame Museum werden extra arcade kasten naar de locatie gebracht, waaronder Pop’n music, Chunithum, Project Diva en Nostalgia die veel bekijks trokken.

Een leuk detail van het evenement was dat je bij binnenkomst je eigen naamspeld kon personaliseren met een ontwerp, tekst en stickers. Dit zorgde voor een persoonlijk tintje. De dag was gevuld met diverse activiteiten en competities. Bezoekers konden hun skills laten zien in de spellen zoals Dance Dance Revolution, Pump It Up en Taiko no Tatsujin. Er was veel aandacht voor de meer beginnende spelers omdat veel van de competities een maximale skill niveau hadden. Als je een bijzondere herinnering mee naar huis wilde nemen, kon je op het evenement een eigen T-shirt ontwerpen en laten drukken, met materialen en hulp van Kurtface.

Aan het eind van de dag werden er maar liefst 52 pizza’s bezorgd, en werd er nog doorgegaan met gamen tot iedereen naar huis ging. Het was een goede afsluiting van een geslaagde dag vol muziek en games.

Blijf ons volgen voor updates en zorg dat je erbij bent bij de volgende editie van Rhythm Fever!

Meer over het event: https://pixelarcade.nl/rhythm-fever-v4/
Meer weten over Kurtface: https://ietsmooisaandemuur.nl/

Tags::
Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *