LOADING

Type to search

AbunaiCon – Summer Magic Academia

Share

AbunaiCon vond plaats van 9 tot en met 11 augustus in Veldhoven. Het thema van dit jaar was “Summer Magic Academia”. Het weer was mooi en warm, maar deze keer niet zo heet als tijdens de twee voorgaande edities. Het programma was weer goed gevuld, dus er was genoeg te doen. Denk aan activiteiten zoals miniatuurverven, de gameroom, een filmzaal, een food court, de dealerroom, kaartspellen en verschillende workshops over cultuur, hobby’s en sport.

Een bijzondere onderdeel van het evenement waren de avondfeesten die op vrijdag en zaterdag in de grote zaal plaatsvonden. Op vrijdag zorgde Pon du Beats voor een harde/krachtige muziekselectie. Het feest op zaterdag, gehost door Abunai Beats, ging tot laat door. Hier had het publiek de mogelijkheid om via een Discord-poll te stemmen op het muziekgenre voor het komende halfuur. Dit geeft een unieke draai aan het feest en zorgde ervoor dat de sfeer constant veranderde.

Bovendien is het thema voor de volgende editie al bekendgemaakt: “Kitsune Matsuri”. Deze editie markeert tevens het 20-jarig jubileum van het evenement.

Meer info over dit event op hun website: https://abunaicon.nl/

Tags::

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *