LOADING

Type to search

Share

Na een zeer positief ontvangen eerste editie in 2016, was het geen verrassing dat het O.N.D.E.R. toernooi weer terugkeerde! Op zondag 24 september 2017 vond in een knusse stal in het rustige Mill, het niet zo rustige O.N.D.E.R. 2 plaats.

Geïnspireerd door de D.O.W.N.S. toernooien, kwam Fietsemaker vorig jaar met het idee om zelf een vergelijkbaar toernooi op eigen machine te organiseren. O.N.D.E.R. was een feit. Het toernooi onderscheid zich van anderen doordat de te spelen nummers allemaal speciaal voor het toernooi zijn gemaakt, hoofdzakelijk door de deelnemers zelf. Met gebrek aan regels en restricties op wat kleine technische puntjes na, nodigt het toernooi heel veel creativiteit, geëxperimenteer en vooral lollige gekkigheid uit.IMG_4257

De eerste editie liet een verrassend creatieve kant zien van de Nederlandse stepcharting community, en de afgelopen editie gooide hier nog een extra schepje bovenop door officieel Lua scripting toe te staan. Het resultaat was een mix van nummers met nog gekkere effecten en nog meer lachbuien voor zowel spelers als toeschouwers.

Aan het eind van het toernooi was de top 3 geworden:

  1. Fietsemaker
  2. Jerros
  3. Thumbsy

Ook werd er na afloop aangekondigd dat O.N.D.E.R. 3 zeker gepland zal worden. Dat wordt dus weer uitkijken naar nog meer gekke creaties volgend jaar!

 

Tags::
Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *