LOADING

Type to search

PonyCon

Share

PonyCon Holland was de eerste My Little Pony conventie georganiseerd door de leden van de Nederlandse fan groep BroniesNL. BroniesNL houdt al jaren meeting en uitjes, maar dit was de eerste keer dat er een volledige meerdaagse conventie werd gehouden, in het chique theaterhotel Figi te Zeist.
Gegadigden werden op de Zaterdag verwelkomt met een openingsceremonie, waarbij de special guests werden geïntroduceerd en alle evenementen werden doorgenomen. Deze special guests waren onder andere Cathy Weseluck, de Amerikaanse stemactrice van o.a. cartoon karakter Spike the Dragon en Ellen Ray Hennessy, de stemactrice van o.a. Mistmane. Verder waren er bekenden zoals DJ Princewhatever, en Imalou – een van character designers voor de nieuwe generatie 5 My Little Pony film, en lead designer van Izzy.

Verder mocht natuurlijk een vendor hall niet ontbreken.

Helaas was de nasleep van Corona nog wel te merken. Veel panels en to-do’s waren geannuleerd vanwege planningstechnische- en gezondheidsregels, waardoor de gasten vaak op elkaar aangewezen waren voor het vermaak. Over het algemeen een goede poging tot een eerste conventie, en laten we hopen dat de volgende nog mooier zal zijn ~

Website PonyCon

Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *