LOADING

Type to search

Share

Over de app:

BMGRESS is een app gemaakt voor het bijhouden van scores in Beatmania. De game die op arcade is uitgebracht is niet in staat zijn om je scores op te slaan. Dit kan frustrerend zijn, vooral als je je vooruitgang wilt bijhouden en jezelf wilt verbeteren.

Omdat ik zelf toegang heb tot het spelen van “Beatmania THE FINAL” is dit op het moment de enige game die volledig ondersteund is. Maar een game toevoegen en beheren is volledig via de app te doen, het kost alleen wat werk omdat de informatie soms lastig te vinden kan zijn.

Wat BMGRESS echt onderscheidt, is de gebruiksvriendelijkheid. De app heeft een intuïtieve interface waardoor het gemakkelijk is om te navigeren en te gebruiken. Je kunt moeiteloos door de verschillende functies bladeren en je scores bijwerken. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, het is altijd leuk om je vooruitgang in het spel te zien.

The game Beatmania:

Maar wat is Beatmania eigenlijk? Beatmania is een revolutionaire ritmegame gemaakt door Konami en wordt gezien als de grondlegger van het ritmegamegenre. Het spel is een combinatie van muziek, timing en behendigheid. Als speler moet je op het juiste moment op de juiste knoppen drukken om de muziek te mixen en punten te verdienen. Het is een uitdagend en verslavend spel dat spelers van over de hele wereld heeft geïnspireerd.

Ontwikkeling van de app

De app is geschreven in een VUE framework en werkt in elke browser. De reden om dit zo te doen is de toegankelijkheid maar ook als oefening project na het afronden van mijn masterclass in VUE framework. Ook is de code open-source op github, dat betekend dat iedereen toegang heeft tot de bron bestanden en dus een eigen versie kan maken of kan bijdragen aan dit project. Het doel is om uiteindelijk nog lokale arcade scores bij te houden in de vorm van een highscore lijst, maar verder is de app helemaal af.

Bekijk de app online: https://beatmania-pro.web.app/login

Meer info over Beatmania: https://remywiki.com/AC_bm_1st

Tags::
Previous Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *