LOADING

Type to search

SkateList Zoekmachine

Share

Spot detail pagina

Waar kan ik rollen, in het park of op de straat? Dit is een vraag die niet iedereen zal hebben maar voor een skater heel normaal. Zoals vele weten skaten we niet alleen op de skatebaan, maar kan de trapleuning op de hoek van de straat er verleidelijk uitzien. Misschien ben je op vakantie en heb je skates of je skateboard mee, maar heb je geen idee of er een park in de buurt is. Natuurlijk kun je dit zoeken op Google, maar als je gericht wilt zoeken is er nu SkateList. Alle informatie makkelijk beschikbaar en dingen zoals toegang, beoordeling, onderdelen en het huidige weer.

Skate Kerk Arnhem

SkateList is een website en mobile app die je kunt gebruiken als “skatespot” zoekmachine. Een hobbyproject van mij oorspronkelijk bedoeld als programmeeroefening nu openbaar en zonder reclame te gebruiken. Kijk op de kaart in jouw regio of zoek op een plaatsnaam voor resultaten. Door naar de site te gaan op je telefoon kun je de app makkelijk installeren.

Nu is de lijst nog best kort maar kom je een goede spot tegen, stuur deze dan in op deschuurr@outlook.com. Het liefst een originele foto en korte omschrijving, die vervolgens wordt bijgewerkt op de site voor iedereen.

Site: https://skatelist.nl

 

 

Tags::
Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *